Головна » 2013 » Травень » 19 » У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського відбувся мистецький захід, присвячений Дню матері.
11:11
У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського відбувся мистецький захід, присвячений Дню матері.
У Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського відбувся мистецький захід, присвячений Дню матері.
   У неділю, 19 травня 2013 року у Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського проведено мистецький захід „Чи можна пісню мамину забути?”, присвячений Дню матері. До участі у цьому вечорі було запрошено добрих друзів музею: спонсорів, дарувальників, які долучаються до проведення різнопланових музейних заходів та поповнюють фонди музею переданими речами з домашніх колекцій. У невимушеній обстановці поділилися спогадами про своїх матерів жителі села Т.А.Ковальчук, Л.Ф.Кошицька, Г.Л.Ушакова, Н.Н.Кушнір, О.А.Поплавська, Н.Г.Гатальська, М.П.Мельничук, Л.Є.Дацюк.







   Аня Цеглярська з натхненням і дитячою безпосередністю прочитала вірші про маму.
   Особливо зворушливо прозвучали поетичні рядки із збірки Іванни Ворошенюк з Володимира-Волинського, яка, крім того, зачарувала майстерним виконанням на скрипці класичних музичних творів Баха, а також власною талановитою обробкою українських народних пісень. Юна скрипалька, вражена музейною експозицією, відвідала наш музей вже вдруге, люб'язно погодившись продемонструвати віртуозну гру.



   Вечір відкрила ще одна талановита дівчина, переможець відбіркового туру фестивалю „Червона рута” 2013 року, наша односельчанка Маргарита Кардаш, яка під гітару виконала пісню „Балада про мальви”.



   Схвильовані дійством і діти, й дорослі понесли незабутні враження до своїх домівок. А в приміщенні музею ще довго відлунюватиме чарівна мелодія і теплі слова вдячності виконавцям та організаторам заходу.
Віталій Кушнір,
завідувач музею
Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 1056 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]