Головна » 2021 » April » 18 » У Нововолинську таки буде музей шахти
13:08
У Нововолинську таки буде музей шахти
У Нововолинську таки буде музей шахти

Проєкт «Віртуальний музей у Нововолинській територіальній громаді» пройшов етап експертного відбору на грантову підтримку від Українського культурного фонду, – повідомляє «Волинь-нова».

Екскурсія на веб-порталі буде доповнена інтерактивними елементами та текстом, матиме текстовий і фоновий супроводи англійською та українською мовами, а також інтерактивні об’єкти. Вхід до вебекскурсії буде безкоштовним та загальнодоступним.

Як інформує Нововолинська міська рада, заступниця міського голови Юлія Лефтер і начальник відділу проєктної діяльності та інвестицій Вероніка Сєргєєва мають задум створити веб-сайт віртуального музею шахти, де буде представлено п’ятдесят сферичних панорам із копрами, надшахтними будівлями, системою підземних лав. Аудиторія проєкту матиме можливість побачити процес видобутку вугілля зсередини, так, як це могли бачити лише шахтарі, які опускалися в лаву.

До речі, експерти УКФ оцінювали заявки за такими складовими: актуальність, інноваційність, унікальність; мета, цілі, завдання та робочий план; цільові аудиторії та комунікаційний план;довгострокові результати та сталість; основні виконавці, управління та проєктні ризики; аналіз статей витрат кошторису на відповідність зазначеним завданням та вимогам Фонду.

Наступний етап – переговори з представниками Українського культурного фонду.

За попередніми підрахунками, бюджет проєкту становитиме понад 600 тис. гривень.

Переглядів: 224 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]