Головна » 2016 » March » 22 » У музеї розповіли про основу життя на Землі
16:27
У музеї розповіли про основу життя на Землі
У музеї розповіли про основу життя на Землі

   Вода – основа життя на Землі. Це найбільше багатство кожної держави. Згідно з даними ЮНЕСКО на сьогодні у світі понад 1,5 млрд. людей не мають доступу до якісної питної води.

   2 грудня 1992 року Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про щорічне проведення Всесвітнього дня води 22 грудня, починаючи з 1993 року. В Україні це свято почали відмічати з 1995 року.

   В цей день у багатьох країнах світу проходять різноманітні заходи: акції, конкурси, концерти тощо, основною метою яких є привернути увагу людей до проблем водних ресурсів.

   Волинський краєзнавчий музей в день вшанування води щороку приєднується до світової громадськості. 22 березня 2016 року старшим науковим співробітником відділу природи Оксаною Гаврилюк була проведена екологічна година для учнів 8 класу «ЛНВК ЗОШ І-ІІ ст. №7-природничий ліцей».

   Під час заходу експонувалась фотовиставка, демонструвався фільм про властивості води, звучала музика води, декламувались вірші про воду, проведена вікторина, роздано листівки про те, як економно витрачати та берегти воду.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 736 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]