Головна » 2013 » Травень » 23 » У Луцькому замку презентували туристичний продукт про Волинь (ВІДЕО).
13:30
У Луцькому замку презентували туристичний продукт про Волинь (ВІДЕО).
У Луцькому замку презентували туристичний продукт про Волинь (ВІДЕО).
23 травня у церкві Іоанна Богослова на території Замку Любарта у Луцьку відбулася презентація проекту «Волинь туристична». Він єднає туристичні маршрути Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької областей.
Участь у презентації взяли голови Волинської та Рівненської адміністрації Борис Клімчук та Василь Берташ та радник Президента України, очільник благодійного фонду «Схід-Захід: разом» Володимир Зубанов.
Як зазначив Борис Клімчук, туристичні подорожі територіями Великої Волині стають все популярнішими. «Українці та іноземні гості цікавляться історією, архітектурними та культурними пам’ятками, а ми маємо що показати. І проект «Волинь туристична» сприятиме популяризації наших маршрутів, покращенню іміджу усіх його учасників та, звичайно, розвитку туристичного бізнесу», - наголосив він.
 «Спільно ми можемо досягти більшого успіху у цій царині, аніж кожна область працювала би окремо, тим більше є значна підтримка держави щодо розвитку галузі. Зокрема, за минулі два роки з державного бюджету, завдяки підтримці Президента України, на реставрацію видатних волинських пам’яток культури та архітектури виділено близько 9 млн грн. Фінансування є і з обласного бюджету», - зауважив Борис Клімчук.
 «Левова частка доходів регіональних європейських бюджетів надходить від туризму. А наші регіони мають спільне минуле, славну історію та багато цікавинок. То чому б не працювати разом, популяризуючи наші області, створюючи при цьому робочі місця, поповнюючи казну?», - підкреслив голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ.
Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов провів презентацію сайту www.volyntravel.com.ua За цією адресою туристи можуть знайти вичерпну інформацію про найцікавіші об’єкти, обрати запропонований маршрут або прокласти його самостійно. Мотивуватимуть до подорожей й проморолики та фотографії, які демонструють найчарівніші місця історичної Волині.
Усі учасники презентації погодилися, що проект «Волинь туристична» сприятиме подальшому розвитку туристичного потенціалу, який поки що не використовується на повну потужність.
Прес-служба Волинської облдержадміністрації


Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1074 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]