Головна » 2013 » Травень » 5 » Незвичайна екскурсія до Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.
22:11
Незвичайна екскурсія до Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.
Незвичайна екскурсія до Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.
Працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області разом із учителями луцького навчально-виховного комплексу №9 організували старшокласникам екскурсію у Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки.
Однак екскурсія видалася незвичайною. Учнів одягнули у схожі на військові однострої, видали протигази та муляжі автоматів.



– Таким чином ми намагалися створити максимально наближену до воєнної атмосферу, – відзначив учитель предмету «Захист Вітчизни» комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» Олексій Фурман. – Такі-от походи в музеї – надзвичайно пізнавальні, адже діти фактично можуть доторкнутися до історії свого народу.



У свою чергу оперуповноважений відділу КМСД Василь Лесь наголосив, що діти мали можливість відчути себе військовослужбовцями строкової служби часів 1941-1945 років. Цьому сприяли і військова техніка, й інші експонати. «Таким чином вони відчули дух патріотизму. Тож у цих учнів ніколи не виникне бажання зруйнувати меморіальні пам’ятки або ж інші поховання. Це також хороша профілактична робота, спрямована на правове виховання підлітків».









Ніхто з дітей не повертався до школи байдужим, адже кожен із них задумався про те, що вони – творці історії рідного краю.
 
Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 1119 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]