Головна » 2015 » August » 11 » Найменші волиняни в обласному музеї розгадували послання трипільців
12:54
Найменші волиняни в обласному музеї розгадували послання трипільців
Найменші волиняни в обласному музеї розгадували послання трипільців

   У Волинському краєзнавчому музеї провели екскурсію-квест для дітей віком від 3-х до 6-ти років. Маленьких відвідувачів ознайомили із найдавнішим періодом в житті людства. Про це повідомляють працівники музею у соцмережі, – пише Інформаційне видання „Слово Волині”.

   У формі гри діти дізнавалися цікаві факти із життям первісних людей. Вони отримали лист із прихованим посланням і мали його розгадати. Ішлося про життя та побут, зокрема трипільців, які у символах лишили нам відомості про свою культуру.

   Діти також отримали завдання створити власноруч первісний малюнок вуглинкою та розгадати, що кожен хотів ним розповісти. Картинки вийшли різноманітними, на них було зображено, як первісні люди полюють, які у них були будинки. Також дітям пропонувалося створити власноруч первісний посуд, а саме виліпити глечика.

   Наступним завданням було відчути себе справжнім археологом. Діти шукали, розкидані по музею речі (камінці, монети, дзеркальця, прикраси, гребінці та ін.) та мали віднайти їхні давні відповідники в експозиції й розповісти, для чого слугували ці речі.

   Подібні заходи допомагають залучити до вивчення історії рідного краю категорію найменших відвідувачів.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 885 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]