Головна » 2015 » Серпень » 26

   Редактор інтернет-порталу „Музейний простір України”, начальник Інформаційно-аналітичного відділу ГО „Український центр розвитку музейної справи” Леся Гасиджак відвідала Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки і поділилася своїми враженнями.

   До Волинського краєзнавчого музею надійшла інформація, що в басейні Західного Бугу (поліська зона) у Володимир-Волинському районі знайдена рідкісна сокира вислобокого типу. Аналоги їй відомі з околиць Донецька, в Причорномор’ї. Але на північному заході України вони раніше були не відомі, швидше всього виріб належить до пізнього періоду доби бронзи.

   У Волинському краєзнавчому музеї завершилося експонування виставки природоохоронного плакату «Землю для нащадків збережемо!», на якій діти протягом двох місяців вибирали найкращий, на їх думку, плакат.

   У Маневицькому краєзнавчому музеї вшанували пам’ять бійця добровольчого батальйону Азов Андрія Снітко – 18-річного юнака, який героїчно загинув у боях під Іловайськом, віддавши Україні найцінніше, що мав – своє життя.