Головна » 2015 » Серпень » 20

   Айдарівець Олег Твердохліб та капелан батальйону отець Михайло Бучак передали Волинському краєзнавчому музею військові трофеї для виставки «Неоголошена війна. Волинський рахунок».

   20 серпня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею відкрито виставку, присвячену 24-й річниці Незалежності України та 110-й річниці від дня народження видатного українського художника-графіка, активного учасника підпільного руху Ніла Хасевича.

   Нещодавно в старовинному Луцькому замку можна було побачити незвичайних відвідувачів — дітей дошкільного віку в мантіях і коронах. Це — «пташата», наймолодші в організації пластунів, проводили свій літній табір. У замку вони познайомилися з епохою Середньовіччя, а наступного дня у Волинському краєзнавчому музеї відчули себе в ролі археологів, шукаючи на території музею заховані скарби. Відвідали Музей технічного прогресу, побували і на фестивалі українського духу «Бандерштат».

   23 серпня о 13:00 годині в Рожищенському історико-краєзнавчому музеї відбудеться відкриття експозиції, присвяченої Народному Руху в Рожищі.