Головна » 2016 » November » 26 » Майдан. Три роки по тому
15:27
Майдан. Три роки по тому
Майдан. Три роки по тому

Іваничівським історичним музеєм організовано пересувну виставку «Україна. Майдан. Хронологія протесту. Три роки по тому», на базі якої було проведено ряд заходів і яка експонуватиметься до кінця листопада в КЗ «Іваничівський БДЮТ».

21 листопада в Україні втретє відзначали День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь початку в цей день двох революцій в українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

До Дня Гідності та Свободи в КЗ «Іваничівський БДЮТ» було проведено ряд заходів: в усіх гуртках були проведені години спілкування, виховні заходи, ігри-вікторини на європейську тематику, проведено екскурсії пересувною виставкою «Україна. Майдан. Хронологія протесту. Три роки по тому» та персональною фотовиставкою Ніни Ліщук, які надала директор КЗ «Іваничівський історичний музей» Куль Лариса Миколаївна.

Переглянуто документальний фільм «100 днів після майдану», відео презентації пам’яті героїв Небесної Сотні «Небесна Сотня поіменно», «Зима, що нас змінила», «Небесна Сотня. Історія безстрашності», «Майдан – Революція гідності. Три роки по тому», «Сергій Байдовський. Історія Героя.» Проведено майстер-класи з виготовлення ангелів та «браслетів нескорених», конкурс малюнків «Маленькі українці – за Мир!» Згадали і вшанували хвилиною мовчання ангелів Небесної Сотні.

Дирекція закладу, працівники музею, керівники гуртків та гуртківці взяли участь в районному заході на центральній площі селища, поставили лампадки до Стелли Героям Небесної Сотні.

Джерело: Іваничівський історичний музей

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 747 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]