Головна » 2013 » Листопад » 9 » Єднаймо душі словом Кобзаря.
12:50
Єднаймо душі словом Кобзаря.
Єднаймо душі словом Кобзаря.
9 листопада в Іваничівському районному домі „Просвіта” відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців району „В поколіннях я озвуся”, який проходив в рамках обласного фестивалю мистецтв „З Кобзарем у серці”, присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.
З привітальним словом до присутніх виступили Лілія Бойко заступник голови райдержадміністрації та Ніна Шумська, керуюча справами районної ради.
Супроводом до концерту у танцювальному залі була організована цікава тематична виставка „Єднаймо душі словом Кобзаря”, що налаштовувала всіх на особливе сприйняття мистецького дійства. У фойє демонструвався фільм про життя Тараса Шевченка.



Виставка складалась з розділів „Плин вічності крізь слово Кобзаря”, „Його „Кобзареві” нема ціни, як і слову, бо спочатку було Слово”, „Крізь віки – до Шевченка”, „Тарас Шевченко – художник”, „Життя Кобзаря у фотографіях” і представляла роботи народних майстрів та дитячі роботи на шевченківську тематику, репродукції картин Тараса Шевченка, літературу, „Кобзарі” різних років видань, фотоматеріали. Організаторами виставки були працівники районної бібліотеки, Іваничівського історичного музею, будинку дитячої творчості.











За словами начальника управління культури Волинської облдержадміністрації Володимира Лисюка та членів журі, які високо оцінили тематичне спрямування і режисерську роботу, звіт аматорів сцени та виставка надовго залишаться у наших серцях.
Лариса Куль,
завідувач Іваничівського історичного музею
Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 1093 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]