Головна » 2021 » April » 28 » «Добрий ранок» на природі… в обласному музеї (ВІДЕО)
10:11
«Добрий ранок» на природі… в обласному музеї (ВІДЕО)
«Добрий ранок» на природі… в обласному музеї (ВІДЕО)

Сюжет «Туристичний ГІД» з телепередачі «Добрий ранок» ТРК «Аверс» від 23 квітня 2021 року про екскурсію-казку «Ой, Весна-красна, що ти нам, Веснонько, принесла!» із циклу «Чарівні пори року», яку проводять для дітей у відділі природи Волинського краєзнавчого музею:

Довідково:
Відділ природи Волинського краєзнавчого музею нині проводить екскурсію-казку «Ой, Весна-красна, що ти нам, Веснонько, принесла!» із циклу «Чарівні пори року». Мета цих оригінальних екскурсій ознайомлення наймолодших відвідувачів музею – вихованців дитячих садків та учнів молодших класів шкіл міста Луцька із весняними явищами у природі Волині.

У неповторний світ природи рідного краю юних екологів ведуть нетрадиційні екскурсоводи – Казкарка, Лісовик і Весна. Діти слухають захопливі розповіді про весняні первоцвіти, вчаться розрізняти спів різних птахів, слідкують за пробудженням дерев, слухають легенди, казки, вірші, що оспівують красу природи.

У доступній формі працівники музею знайомлять малят із екологічними операціями, які проводяться у Волинській області – «Птахи прилетіли», «Зелена хвиля подвір’я», «Первоцвіти» «Сезон тиші у лісах». Діти у ході екскурсії озброюються знаннями про правила поведінки у природі у весняний період.

Найбільше подобаються юним відвідувачам музею традиційні українські народні весняні забави, яких їх навчають казкові герої: Весна водить хоровод «Подоляночку» з дівчатками, а Казкарка та Лісовик навчає хлопчиків гри «Ой, на горі сидить зайчик».

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС
та довідки за телефонам

24-75-82

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 252 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]