Головна » 2015 » August » 20 » Айдарівці передали експонати обласному краєзнавчому музею
20:48
Айдарівці передали експонати обласному краєзнавчому музею
Айдарівці передали експонати обласному краєзнавчому музею

   Айдарівець Олег Твердохліб та капелан батальйону отець Михайло Бучак передали Волинському краєзнавчому музею військові трофеї для виставки «Неоголошена війна. Волинський рахунок». Зустріч у музеї відбулася 20 серпня, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

   Герої війни передали музею шеврони різних військових підрозділів так званих ЛНР і ДНР. Серед них і шеврон арабських найманців, які воювали разом з кадирівцями. Музейна колекція поповниться також курткою російського військового, шевронами роти «Захід» «Айдару» різного періоду (яка більш ніж на половину складалася з волинян), та прапором батальйону.

   Олег Твердохліб також приніс у музей осколок, який витягли з голови Героя після вибуху у бою під Вергункою.

   Військові відвідали виставку, присвячену Революції Гідності та оглянули виставку «Неоголошена війна. Волинський рахунок», яка скоро поповниться речами, які принесли в музей. Отець Михайло Буча пообіцяв принести в музей ще й посвідчення «міліції ЛНР». Також бійці передадуть музею фотографії з передової.

    «До нас приходить багато дітей, туристів, вони знають, що Волинь понесла найбільші втрати», – зазначила завідувач відділу новітньої історії Волині Валентина Машлай. Проте, на жаль, поки виставка не має великої кількості експонатів. Тому завідувач відділу закликає бійців приносити до музею трофеї та речі з війни, щоб повнити експозицію виставки.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 982 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]