Головна » 2020 » March » 02

До Всесвітнього дня котів науковці науково-експозиційного відділу природи Волині Волинського краєзнавчого музею підготували і 2 березня провели у Музейній майстерні «Пташка» екологічну годину «Котику сіренький, котику біленький» для учнів 3-го класу гімназії № 4 м. Луцька.

Волинський краєзнавчий музей у межах мистецького проєкту «Андроник Лазарчук: родом з Волині, серцем – з Україною», приуроченого до 150-річчя від дня народження художника, видав плакат-календар на 2020 рік.

 

Шановні краяни,
запрошуємо вас взяти участь

в обласному конкурсі
на кращу писанку Волині

Роботи подаються до 3 квітня!

3 березня о 15 год. у Музеї волинської ікони відбудеться презентація творчих робіт Олександра Дишка «Скрипторій Волині ХІІІ ст. Епоха короля Данила. Холмське Євангеліє».

27 лютого року у Волинському краєзнавчому музеї ожила історія. Відвідувачі поринули у захопливий світ розваг сторічної давнини, отримали змогу дізнатися про те, чим на межі XIX–XX ст. займалася аристократія – азартні ігри, полювання, музичні вподобання, мода і навіть початки фотомистецтва того часу.

5 березня об 11.50 у Волинському краєзнавчому музеї розпочнеться авторська лекція старшої наукової співробітниці Яни Лис про витоки українського жіночого руху.

Старовижівському краєзнавчому музею передали прапор, з яким поліцейські воювали на Сході України.