Головна » 2018 » Червень » 12

В рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці» КП «Центр туристичної інформації та послуг» пропонує мешканцям і гостям Луцька зануритися у красу й незвіданість музейних колекцій нашого міста! Не проґавте унікальну можливість безкоштовно втрапити до найцікавіших луцьких музеїв, торкнутися до величної минувшини Волині та Луцька, дізнатися більше про скарби рідного міста!

19 червня о 14.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відкривається вперше в Луцьку персональна художня виставка «НЕОЛОГІЗМИ від Володимира Немири» відомого українського митця зі Львова.

При проведенні ХІІІ обласного Фестивалю фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині, філією Національного військово-історичного музею України – Волинським регіональним музеєм українського війська та військової техніки, 5–8 червня було організовано виставки зразків зброї Збройних Сил України та плакатів.

Запрошуємо до участі у Міжнародній конференції «Народна творчість українців у просторі та часі» в рамках фестивалю «Берегиня» в Луцьку. Заявка на участь (довільна форма) до 25 червня, стаття до друку – до 15 липня 2018 року.