Головна » 2015 » Січень » 29

   29 січня на виставкових площах компанії „Модерн-Експо” відбулось відкриття виставки Школи народного малярства під керівництвом В. Г. Парахіна, організованої співробітниками Художнього музею. Василь Григорович Парахін провів для дітей майстер-клас за традиціями народного малювання.

   2 лютого о 12:00 годині у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться тематичний вечір „Пам’ятаємо про минуле, думаємо про майбутнє” (до дня визволення міста Луцька від німецько-фашистських загарбників у роки Другої світової війни).

   29 січня у Волинському краєзнавчому музеї проведено тематичний вечір до 269-ї річниці від дня народження Тадеуша Костюшка – військового і політичного діяча Речі Посполитої і США, національного героя Польщі, США, Литви і Білорусі, організатора польського повстання 1794 року, учасника війни за незалежність США, почесного громадянина Франції, учня школи піарів у Любешові Волинської області.

   Щороку 29 січня український народ вшановує пам’ять про молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути у 1918 році. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі і нації. У Торчинському народному історичному музеї імені Г.О.Гуртового були проведені тематичні екскурсії, присвячені цій події.