Головна » 2014 » Березень » 19
   У Луцькому слідчому ізоляторі з 19 березня експонується виставка «Тарас Шевченко і Волинь» у рамках багаторічної співпраці установи та Волинського краєзнавчого музею та з нагоди 200-ої річниця від Дня народження видатного українського письменника та художника Тараса Шевченка.
   У Володимир-Волинському історичному музеї діє міська виставка митців та народних умільців, присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. На виставці представлено експонати з фондів історичного музею, а також з родинних зібрань жителів міста та району.
   Ківерцівська влада оголосила про початок конкурсу на посаду директора районного краєзнавчого музею.
   До 80 літнього ювілею члена Національної Спілки краєзнавців України Ярослава Царука в історичному музеї м.Володимира-Волинського відбувся ювілейний вечір, організований спільно науковими співробітниками музею та працівниками районної бібліотеки для дорослих.
   У виставковій залі літературно-меморіального музею Лесі Українки с.Колодяжне вкотре відкрито виставку пейзажів, портретів, замальовок, сюжетних картин українського художника – волинянина Андроника Лазарчука.