Головна » 2015 » January » 15 » „Зимовий калейдоскоп” у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО).
13:19
„Зимовий калейдоскоп” у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО).
„Зимовий калейдоскоп” у Ковельському музеї (ФОТО, ВІДЕО).

   Незабутні миттєвості різдвяно-новорічних свят у кольорах та відтінках відтворили учасники конкурсу дитячого малюнка „Зимовий калейдоскоп”, який у Ковелі організовують вже 20-ий рік поспіль. Фінальна експозиція ювілейного конкурсу вражає своїми масштабами та жанровою. різноманітністю, – повідомляє Телевізійний Центр Ковель.

   274 учасники 20-го ювілейного конкурсу „Зимовий калейдоскоп” представили на розсуд журі понад 400-а малюнків та декоративно-прикладних композицій. Роботи учнів художньої школи, як завжди, займають чільне місце у фінальній експозиції конкурсу. Сам культурно-просвітницький заклад, де ази художнього мистецтва сьогодні опановують понад 250 дітей, носить ім'я Андроника Лазарчука – художника і сучасника Лесі Українки.

   Експозиція 20-го конкурсу „Зимовий калейдоскоп” вражає своїми масштабами, різноманітністю кольорів, форм та сюжетів. Різноманітна техніка виконання робіт. Індивідуальне відчуття форми і кольору. На увагу заслуговує кожен із цих малюнків. Саме тому в списку нагороджених від організаторів конкурсу – 128 дітей та 5 студій-учасників. Частину робіт юних художників журі передасть волонтерам, аби ті доправили їх солдатам в зону АТО.

   „Зазвичай ми вивішуємо всі роботи. Але цього разу три малюнка разом з роботами дітей художньої школи ми вирішили відправити нашим воїнам на Схід, бо там зображено, як саме святкують Різдво та Новий рік наші солдати. А один хлопчик так і написав: „Якщо мій малюнок не виграє – відправте його на АТО...”, – каже директорка дитячої художньої школи і голова журі конкурсу Олена Цьомик.

   Експозицію творчих робіт юних ковельських художників у ці дні можна оглянути в галереї мистецтв Ковельського історичного музею.

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 1035 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]