Головна » 2015 » November » 4 » Збірник останньої Володимир-Волинської конференції вже в Інтернеті
12:54
Збірник останньої Володимир-Волинської конференції вже в Інтернеті
Збірник останньої Володимир-Волинської конференції вже в Інтернеті

   Волинський краєзнавчий музей спільно з Адміністрацією Державного історико-культурного заповідника „Стародавній Володимир” підготував і видав науковий збірник матеріалів Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Місто Володимир-Волинський та Побужжя у світовій та українській історії. Успенський собор в історії міста Володимира-Волинського та України”, присвяченої 1000-річчю пам’яті київського князя Володимира Великого та 860-й річниці початку будівництва Успенського собору.

   У науковому збірнику вміщено статті та повідомлення учасників конференції, яка 23 жовтня 2015 року відбулася в м. Володимирі-Волинському. Дослідження присвячені історії та культурі Володимирщини та Прибужжя від найдавніших часів до сучасності. Видання розраховане на науковців, краєзнавців, музейних працівників та широке коло шанувальників минувшини.

   З електронною версією наукового збірника матеріалів Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Місто Володимир-Волинський та Побужжя у світовій та українській історії. Успенський собор в історії міста Володимира-Волинського та України” можна ознайомитися на сторінці „Видання” сайту Волинського краєзнавчого музею ТУТ.

Заходьте, читайте і скачуйтеотримаєте багато цінної інформації про місто Володимир-Волинський та Побужжя

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 857 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]