Головна » 2016 » December » 19 » Завершальна зустріч на виставці-інсталяції «Рівновага»
13:00
Завершальна зустріч на виставці-інсталяції «Рівновага»
Завершальна зустріч на виставці-інсталяції «Рівновага»

16 грудня у конференц-залі Волинського краєзнавчого музею відбулася завершальна зустріч учнів 6-а, 6-б класів Княгининівської ЗОШ I-III ст., класні керівники – Валентин Вікторович Турик, Олена Степанівна Сацик з представниками Луцької міської громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму», голова – Валентина Самійлівна Лазарук.

Учні переглянули виставку-інсталяцію «Рівновага», творчі роботи людей, які постраждали від нацизму та тоталітаризму, на виставці «Війна і мир: діалог поколінь» діти побачили і свої власні роботи, котрі були намальовані на конкурс, який проводився в 2016 році при допомозі благодійної організації «Касталія – Фонд» (м. Київ), що фінансується Німецьким державним фондом «Пам'ять, відповідальність та майбутнє».

Про роки свого воєнного минулого розповіла присутнім дитина війни, член Луцької громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму» Маргарита Сергіївна Парфенюк, також перед присутніми виступив Ростислав Григорович Кушнірук, ветеран війни, керівник народної аматорської хорової капели «Посвіт» Палацу культури м. Луцька, який розповів учням про життя  українців в таборах Радянського Союзу.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 630 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]