Головна » 2014 » Лютий » 7 » ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ В ІВАНИЧІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
13:41
ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ В ІВАНИЧІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ В ІВАНИЧІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
В Іваничівському історичному музеї 5 лютого відбулося засідання громадської ради музею під час якого обговорювалися перспективні плани роботи музею, а саме, збір матеріалів та більш глибоке висвітлення розділу експозиції «Жителі Іваничівщини – ліквідатори наслідків аварії ЧАЕС».



Для членів громадської ради та гостей музею директор Лариса Куль провела оглядову екскурсію.



Володимир Матвіюк, заступник голови райдержадміністрації, голова Іваничівської районної спілки краєзнавців, провів презентацію книги «Грані подвигу. Слово про волинських ліквідаторів наслідків на ЧАЕС» і від імені Волинського обласного добровільного товариства «Спілки Чорнобиль» передав книгу музею.



На захід були запрошені голова Іваничівської організації ВГО інвалідів «Союз Чорнобиль України» Світлана Костюк і житель Іванич, ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Іван Кондратюк, які поділилися з присутніми своїми спогадами. Світлана Костюк написала чимало віршів про чорнобильську трагедію і подарувала музею три своїх останніх збірки поезій «Наодинці зі світом», «Листи без конвертів», «Маленьке диво».
Генадій Чупахін від імені ліквідаторів аварії на ЧАЕС членів Партії Регіонів передав до фондів музею відеодиск «Чорнобиль – наш довічний біль» Української Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС.
В засіданні взяли участь начальник відділу культури Людмила Войтович, головний спеціаліст відділу культури Людмила Стуга, директор ЦБС Ольга Петрова.
Присутні на заході відмітили важливу значимість комплектування, зберігання та популяризації матеріалів з фондів музею для вивчення історії краю та національної культурної спадщини.
Лариса Куль,
директор Іваничівського історичного музею
Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 828 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]