Головна » 2021 » May » 24 » Запрошують оглянути «Філософію часу»
10:41
Запрошують оглянути «Філософію часу»
Запрошують оглянути «Філософію часу»

У виставковій залі Ковельського історичного музею діє виставка «Філософія часу», яку представив Благодійний фонд «Зірка благодіяння». Основний напрям його діяльності має освітнє підґрунтя – допомога дітям у вихованні їх мистецьких та естетичних якостей.

Варто зауважити, що «Філософія часу» - це вже третя подібна виставка, яку організація відкриває в Ковелі. Першу – «Світ емоцій» ковельчани побачили в листопаді 2018 року. Це – тридцять оригінальних робіт виконаних у техніці олійний живопис. Наступна – «Чарівне дитинство» діяла в лютому 2020 року, де на полотнах були зображені ангели та милі дівчатка в красивих сукнях. Цікаво, що для підсилення ефекту рельєфності та об’єму, автор в своїх роботах використав фактурне доповнення – стрічки, ланцюжки, сухоцвіти.

Нині у виставковій залі можна оглянути 21 оригінальну картину. Вони різні за жанрами – жіночі портретні зображення, абстрактні портрети, анімалістка. Полотна виконані олійними фарбами та мають фактурне доповнення.

Експозиція відрізняється від двох попередніх. Якщо раніше роботи викликали у глядача ніжність та замилування, то нові картини спонукають до роздумів. Абстрактні сюжети змушують замислитись над плином часу та зануритись у філософію буття.

Запрошуємо небайдужих до мистецтва ковельчан та гостей міста відвідати нову виставку. Експозиція буде діяти впродовж місяця.

Василина Столярчук,
науковий співробітник Ковельського історичного музею

Джерело: Ковельська міська рада

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 381 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]