Головна » 2018 » April » 13 » З виставкою про українську революцію 1917–1921 років знайомляться учні Любомльщини
09:31
З виставкою про українську революцію 1917–1921 років знайомляться учні Любомльщини
З виставкою про українську революцію 1917–1921 років знайомляться учні Любомльщини

Фотодокументальна виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917–1921 рр.» продовжує діяти на Любомльщині. За ініціативи директора Любомльського краєзнавчого музею Юрія Фініковського та вчителя історії, керівника історичного музею школи №3 м. Любомль Ігоря Красицького з її матеріалами мали змогу ознайомитись вчителі та учні цього навчального закладу.

Зауважимо, що виставка була суттєво доповнена матеріалами шкільного музею: предметами озброєння, копіями фотографій, документами, поштовими листівками, банкнотами та монетами, пов’язаними з періодом національно-визвольних змагань 1917–1921 рр.

Першими відвідувачами виставки стали учні 8-11 класів. За словами Ігоря Красицького, інсталяція, окрім своєї інформативної функції, має ще й велике практичне значення – на основі її матеріалів учні старших класів матимуть змогу готуватись до ЗНО. Він також висловив думку, що подібні спільні проекти між шкільним та районним музеями матимуть місце і в майбутньому.

Організатори заходу щиро дякують за надану можливість в розміщенні виставки директору Волинського краєзнавчого музею Анатолію Михайловичу Силюку.

Джерело: Любомльський краєзнавчий музей

Категорія: Любомльський краєзнавчий музей | Переглядів: 550 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]