Головна » 2017 » March » 20 » Волинському музейнику і в Парижі є що розповісти
16:06
Волинському музейнику і в Парижі є що розповісти
Волинському музейнику і в Парижі є що розповісти

16 березня у Парижі (Франція) провідний науковий співробітник Волинського краєзнавчого музею Богдан Зек взяв участь у пам’ятному вечорі, присвяченому 100-річчю від дня народження Олега Штуля (1917–1977) – українського громадсько-політичного діяча, провідника ОУН, головного редактора газети «Українське слово». Захід відбувся за ініціативи Українського літературного клубу в Парижі у Культурно-інформаційному центрі при Посольстві України у Французькій Республіці.

Під час заходу історик Богдан Зек презентував свою книгу «Олег Штуль у боротьбі за Україну», яка була видана «Літописом УПА» в серії «Події і люди» у 2013 році.

Захід відвідали представники української діаспори у Франції, дипломати, інтелігенція, яка цікавиться Україною. Богдан Зек розповів про сферу своїх наукових інтересів, охарактеризував роль Олега Штуля в українському визвольному русі, проводив паралелі із сучасністю, давав відповіді на запитання.

Фотозвіт заходу представив Культурно-інформаційний центр при Посольстві України у Французькій Республіці на своїй сторінці у мережі «Facebook»

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 767 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]