Головна » 2017 » March » 7 » Виставку живопису Віталія Федоренка відкрито у Володимир-Волинському музеї
16:15
Виставку живопису Віталія Федоренка відкрито у Володимир-Волинському музеї
Виставку живопису Віталія Федоренка відкрито у Володимир-Волинському музеї

2 березня у Володимир-Волинському історичному музеї відбулася презентація виставки живопису Віталія Федоренка під назвою «Вслід за почуттям…».

Віталій – молодий талановитий та дуже перспективний художник. Народився 24 січня 1987 року у місті Комсомольськ Полтавської області. Проте з 2-х річного віку живе у Володимирі –Волинському і це стародавнє місто для нього рідне. Тут закінчив середню школу № 2 та художню школу (викладач – Людмили Срібняк).

Живопис – його улюблене заняття. На виставці представлено 35 робіт, серед них – пейзажі, квіти, мальовничі краєвиди, природа і будівлі старого Володимира-Волинського.

Митець зізнається, що натхнення йому дарують спілкування з рідними і хорошими людьми та мальовнича волинська природа .

На презентації з вітальними словами до художника звернулися: директор дитячої художньої школи Адам Михалик, головний спеціаліст відділу культури і туризму міськвиконкому Любов Нестерук, голова любительського об'єднання художників «Колорит» Наталія Нечипорук, підприємець та поціновувач художнього мистецтва Володимир Кравчук.

Окрасою презентації стали музичні виступи, підготовлені вихованцями центру позашкільної освіти. Зокрема, учні Катерина Мартинюк і Дмитро Ващук (викладач Вікторія Варцаба) виконали на піаніно «Жарт» Баха. Софія Мілкоєдова, Анастасія Сіліч, Ліза Сидорук (з театрального гуртка ЦПО, займаються у Галини Кучерук) читали вірші, а Вероніка Сав'юк і Уляна Сурмик, яких навчає Галина Тюрікова, співали пісні.

На презентацію завітали учні ЗОШ № 2, студенти-художники з педколеджу імені А.Кримського, а також друзі, рідні молодого та талановитого митця.

Виставка буде відкрита для огляду до початку квітня.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 667 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]