Головна » 2016 » August » 27 » Виставку картин Наталі Дем’янової презентували у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
12:46
Виставку картин Наталі Дем’янової презентували у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)
Виставку картин Наталі Дем’янової презентували у Нововолинському музеї (ФОТО, ВІДЕО)

26 серпня у Нововолинському історичному музеї свої картини вперше представила Наталя Дем’янова. Художниця займається олійним живописом, розписом по тканині та склу, також захоплюється сучасною технікою махенді. Перед глядачами було 37 експозицій, виставка отримала назву “Відлуння”, – повідомляє Буг.

Наталя Дем’янова народилася у Нововолинську в сім’ї художників, закінчила місцеву школу №2, також вивчала курс образотворчого мистецтва в Сідноєвропейському Національному університеті імені Лесі Українки. Як зазначає сама художниця, зростала у творчій сім’ї, малювати розпочала з раннього дитинства. Організовувала виставки на шкільному рівні за допомогою вчителів.

Художниця не дотримується певного стилю, малює природу, портрети, іноді щось нереальне, багатозначні або символічні образи, певний час захоплювалася єгипетською тематикою. Також зображає примітивізм, полюбляє етно мотиви, особливо трипільську культуру.

Картини, представлені на виставці, зачаровували щирістю та багатством палітри, у роботах присутня ніжність, містика, виставленими роботами художниця висловила свій глибокий внутрішній світ.

На дебютній виставці Наталю Демянову підтримували близькі та рідні люди. Мама та друзі висловили захоплення та гордість за досягнення. Коментували творчість та робили компліменти й інші нововолинські художники. Зокрема Микола Казюлін зазначив, що Наталя володіє хорошими знаннями палітри, роботи колоритні та яскраві, помітно професіоналізм.

Наталя Дем’янова розповіла, що надихає її навколишня краса природи, людей, тварин, також живопис колег. Допомагає внутрішнє бажання, в руки береться пензель і автоматично малюється картина. Виставлені експозиції створювалися протягом двох років, але це не всі роботи, які за цей час зобразила художниця, для показу обрані найцікавіші, також частина з них успішно була розпродана.

Наталя Дем’янова – нововолинська художниця

Відео Студії Телебачення Нововолинська:

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 894 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]