Головна » 2016 » January » 25 » Видано „Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2016 рік”
21:10
Видано „Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2016 рік”
Видано „Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2016 рік”

   Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки підготовлено і видано: Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2016 рік / упр. культури Волин. ОДА; Волин. краєзн. музей; Волин. ДОУНБ ім. Олени Пчілки; ред.-упоряд. : Є. І. Ковальчук, А. А. Понагайба. – Луцьк : Терези, 2015. – 366 с.

    „Календар знаменних і пам’ятних дат Волині” видається з 1991 року. До нього включаються матеріали про визнанні події історії, громадсько-політичного і культурного життя області, ювілеї видатних уродженців краю та відомих діячів, життя і діяльність яких пов’язані з Волинню.

   Посібник відкривається хронологічним переліком пам'ятних дат на 2016 рік. Про основні події подаються: дата, назва, авторська текстова довідка, список літератури, у якому вказуються документи, книги, статті зі збірників і періодичних видань, довідники та бібліографічні посібники.

   У „Календарі” є покажчик імен видатних діячів, представлених у ньому, географічний покажчик населених пунктів, списки авторів, які брали участь у написанні історичних і біографічних довідок, та укладачів.

   Видання буде корисним для культосвітніх працівників, викладачів, студентів, краєзнавців.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 912 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]