Головна » 2014 » Травень » 8 » Вдихнули у Ківерцівський музей нове життя.
18:00
Вдихнули у Ківерцівський музей нове життя.
Вдихнули у Ківерцівський музей нове життя.

   8 травня у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відбулось відкриття експозиції, присвяченої Великій Вітчизняній війні.

   Учасниками заходу стали: голова районної ради Андрій Киричук, заступник голови районної державної адміністрації Євген Зубенко, міський голова Володимир Жгутов, начальник управління культури ОДА Валерій Дмитрук, директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк, ветерани ВВв Іван Маслош, Сергій Миронюк, голова районної організації ветеранів війни та праці Степан Дзвонко, держслужбовці, представники культури, засобів масової інформації та жителі міста.

   Начальник районного відділу культури Галина Слатиніна представила в. о. директора краєзнавчого музею Степана Войчика і запросила керівництво перерізати символічну стрічку.

   Священнослужителі освятили приміщення і вручили в подарунок старовинні книги.

   Степан Володимирович провів ескурсію для присутніх. В експозиційному залі представлені фотоматеріали, карти бойових дій тих часів, книги, зброя. Також у музеї було розгорнуто виставки дитячих  малюнків на тематику Дня Перемоги і книг про Велику Вітчизняну війну.

   Очільники району привітали всіх присутніх з наступаючим святом із довгоочікуваною подією. Адже музей багато років не міг запрацювати. Степану Войчику подякували за роботу і побажали подальших успіхів у праці. Ветеранам зичили міцного здоров’я, довгих років життя.

   Обласне керівництво оцінило музейну кімнату і пораділо, що нарешті в районний краєзнавчий музей "вдихнули життя".

   Іван Семенович Маслош і Сергій Сильвестрович Мироненко розповіли про своє бойове минуле і подарували кілька експонатів з домашнього архіву.

   Степан Войчик щиро подякував усім за підтримку і понадіявся, що до відкриття наступних експозицій долучиться вся громада.

Джерело: Ківерцівський районний інформаційний портал

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 898 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]