Головна » 2018 » April » 26 » В обласному музеї вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
11:13
В обласному музеї вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
В обласному музеї вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

До 32-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС у Волинському краєзнавчому музеї 24 квітня відбулась зустріч з учасниками ліквідації її наслідків.

У конференц-залі музею було розгорнуто фотодокументальну пересувну виставку «Чорнобильський слід на Волині. Наслідки аварії на ЧАЕС», матеріали якої представила старший науковий співробітник відділу природи Волинського краєзнавчого музею Оксана Іванівна Гаврилюк.

Рузак Федір Володимирович, голова добровільного товариства «Спілка Чорнобиль» Луцького району, Навроцька Зінаїда Вікторівна, Матусевич Сергій Васильович, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС поділилися спогадами про особливості роботи та свої відчуття в період перебування на ЧАЕС.

Благовірна Олена Євгеніївна, представник департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації надала статистичну інформацію щодо забруднених районів Волинської області.

Під час заходу прозвучали пісні у виконанні дуету «Дзвони Чорнобиля» (Семенова Валентина, Павлюк Ольга) та поезія Генсьора Михайла Івановича, дипломанта Міжнародного фестивалю «Чорнобильські мотиви» в номінації «Кращий поет» у 2016 та 2017 роках.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 489 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]