Головна » 2015 » January » 8 » УЧНІ З ЛУГАНЩИНИ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
15:38
УЧНІ З ЛУГАНЩИНИ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
УЧНІ З ЛУГАНЩИНИ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.

   У другий день Різдва, 8 січня, група учнів 5-9 класів школи-гімназії з міста Кремінна Луганської області побували на екскурсії у Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького. Ці діти перебувають на «Різдвяних канікулах» у Волинській області.

   Наукові співробітники музею провели для дітей зі Сходу України змістовну екскурсію по експозиції музею. Підлітки дізналися багато цікавого про минуле Володимира-Волинського – одного з найдавніших міст України з понад тисячолітньою історією, помандрували в часі, оглянули макети середньовічного Володимира та Зимненського городища, відкрили для себе імена видатних вчених-волинян Агатангела Кримського і Олександра Цинкаловського, відчули дух століть, роздивляючись колекцію ікон 16-19 ст., оглянули художню виставку Алли Навроцької.

   «Слава Україні ! Героям слава! Ми щиро вдячні працівникам музею за збереження історичних цінностей, гарно проведений час і змістовно проведену екскурсію», – такий запис у книзі відгуків музею залишили гості з Луганщини

   Віриться, що подібні заходи сприятимуть єдності серед українців Сходу і Заходу України.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 864 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]