Головна » 2017 » October » 13 » У Волинському краєзнавчому музеї відбулася урочиста зустріч з нагоди 75-річчя УПА
13:29
У Волинському краєзнавчому музеї відбулася урочиста зустріч з нагоди 75-річчя УПА
У Волинському краєзнавчому музеї відбулася урочиста зустріч з нагоди 75-річчя УПА

12 жовтня 2017 року з нагоди Дня захисника України та 75-річчя з часу створення Української Повстанської Армії на Волині у Волинському краєзнавчому музеї відбулася зустріч керівників області та міста Луцька із ветеранами УПА та національно-визвольних змагань.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та секретар міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт привітали ветеранів із святом та вручили грамоти і подяки.

Із музичним вітанням виступили колектив народного аматорського колективу – тріо Журавлина Ківерцівського будинку культури імені Миколи Ковальова та соліст Волинського обласного науково-методичного центру культури Волині Ігор Баранюк.

Учасники зібрання оглянули виставки Волиняни в боротьбі за незалежність України, Українська Повстанська Армія. Історія нескорених, Неоголошена війна. Волинський рахунок, поділились спогадами, обговорили проблеми побуту та життя ветеранів.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 518 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]