Головна » 2014 » June » 20 » У Волинському краєзнавчому музеї студенти вчилися патріотизму у ветерана Другої світової війни (ФОТО, ВІДЕО).
12:40
У Волинському краєзнавчому музеї студенти вчилися патріотизму у ветерана Другої світової війни (ФОТО, ВІДЕО).
У Волинському краєзнавчому музеї студенти вчилися патріотизму у ветерана Другої світової війни (ФОТО, ВІДЕО).

   20 червня у Волинському краєзнавчому музеї відбулася зустріч з ветераном Другої світової війни Василем Тихоновичем Мельничуком, приурочена до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

   Зустріч пройшла в першому експозиційному залі музею „Волинь в роки Другої світової війни”, де представлені матеріали початку війни та перших боїв на прикордонних заставах Волині, перші втрати і перші перемоги. З цими матеріалами познайомила присутніх – студентів Волинського технікуму інституту харчових технологій, ведуча заходу провідний науковий співробітник Лариса Гриб. Василь Тихонович поділився спогадами про початок війни, розповів про свій бойовий шлях (на війні з 1941 року).

   На завершення зустрічі завідувач відділу новітньої історії Валентина Машлай ознайомить присутніх з матеріалам, що стосуються подій зими 2013-2014 рр., волинян, що поповнили лави Небесної сотні та трагічних подій неоголошеної війни з Російською Федерацією, що триває сьогодні.

Фото Л.Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 758 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]