Головна » 2014 » Червень » 20

   20 червня у Волинському краєзнавчому музеї відбулася зустріч з ветераном Другої світової війни Василем Тихоновичем Мельничуком, приурочена до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

   У Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки 26-27 червня 2014 року відбудеться V Всеукраїнська науково-практична конференція „Олена Пчілка, Леся Українка і родина Косачів в історії української та світової культури”, присвячена 165-річчю від дня народження Олени Пчілки та 65-річчю з часу створення Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.

П Р О Г Р А М А

   Наступного року на Волині може з’явитись Музей національно-визвольної боротьби. Появу музею, ініціює заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь. Про це він повідомив на прес-конференції для місцевих медіа. Його непокоїть, те, що на Волині, де зародилась УПА, дотепер немає повновартісного музею, куди б можна було запросити туристів та гостей нашого краю, які цікавляться історією національно визвольного руху. Ігор Гузь переконаний, що сьогодні поява такого музею є особливо важливою, адже несе велику ідеологічну основу.