Головна » 2018 » April » 3 » Світлина незламних волинян у Волинському краєзнавчому музеї
14:39
Світлина незламних волинян у Волинському краєзнавчому музеї
Світлина незламних волинян у Волинському краєзнавчому музеї

30 березня заступник Голови Національної поліції України, підполковник Олександр Юрійович Фацевич передав Волинському краєзнавчому музею цінний подарунок – широкоформатне обрамлене фото бійців роти поліції особливого призначення «Світязь», зроблене у м.Краматорськ у серпні 2014 року під час виконання завдань підрозділом у зоні АТО. Незабаром після цього особовий склад роти брав участь у боях за Іловайськ.

Олександр Юрійович Фацевич – перший командир роти поліції «Світязь», який пройшов разом із своїм підрозділом пекло Іловайського котла, виходив з оточення у січні 2015 року із Вуглегірська.

Подароване фото стане гарним доповненням виставки «Неоголошена війна. Волинський рахунок» у тематичному розділі присвяченому роті особливого призначення «Світязь». Варто зауважити, що у Волинському краєзнавчому музеї вже неодноразово проходили зустрічі із бійцями підрозділу, вдалось зібрати колекцію матеріалів.

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «Наші Захисники», метою якого є не лише збір матеріалів, але й популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Висловлюємо вдячність за підтримку нашої ініціативи Олександру Юрійовичу Фацевичу та бійцям підрозділу «Світязь». Дякуємо, що Вам не байдужа доля України.

Героям Слава!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 425 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]