Головна » 2016 » January » 26 » "Соборна моя Україна" – тематичний захід у Ківерцівському музеї
13:02
"Соборна моя Україна" – тематичний захід у Ківерцівському музеї
"Соборна моя Україна" – тематичний захід у Ківерцівському музеї

   Урок, присвячений Дню Соборності України, восьмикласники Ківерцівської міської загальноосвітньої школи № 4 провели в районному краєзнавчому музеї.

   Після знайомства з виставкою “Неоголошена війна. Ківерцівський рахунок” про події на Сході, класний керівник, вчитель історії Світлана Йосипівна Ващинець розповіла про нелегкий шлях історичного розвитку нашої країни від далекого 1919 року, коли був проголошений історичний Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

   Школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні – Героїв України Василя Мойсея, Івана Тарасюка , Юрія Сидорчука, з болем у серці слухали про одинадцятеро згорілих життів ківерчан-атовців. І зробили твердий висновок, що Україна має бути і буде єдиною завжди.

   Працівники центральної районної бібліотечної системи організували виставку-хроніку “Соборна. Вільна. Самостійна”. Бібліотекар Наталія Кушнір провела огляд нових видань з вітчизняної історії, запросила юних гостей до своєї установи з надією, що вони стануть її постійними читачами.

Степан Войчик,

директор Ківерцівського краєзнавчого музею

Фото Інни Мартинюк

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 828 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]