Головна » 2016 » August » 16 » Серпневі відкриття у Старому місті
13:19
Серпневі відкриття у Старому місті
Серпневі відкриття у Старому місті

13-14 серпня 2016 року відбувся на території Луцького замку четвертий гастрономічний фестиваль вуличної їжі Lutsk Food Fest, який зібрав у стінах замку представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій нашого міста і не тільки. Протягом двох днів кожен з них представляв лучанам та гостям міста новинки меню та кулінарними шедеврами. Також була насичена дозвільна програма для гостей фестивалю.  

14 серпня відбулося в Адміністрації історико-культурного заповідника у м. Луцьку (за адресою  вул.Драгоманова, 23)  виставка картин художниці Алли Навроцької  з м.Нововолинська.  У програмі виставки:  презентація робіт художниці, урочистий концерт класичного, українського та джазового виконання за участю лауреата міжнародних конкурсів та фестивалів Мікаела Гюлазяна (фортепіано) та солістів Обласного Академічного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Софії Онищук та Вікторії Чайки, аукціон-розпродаж робіт. Виставка діє з 14 серпня по 25 вересня 2016 року.

Джерело: Адміністрація державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 924 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]