Головна » 2014 » Лютий » 4 » Про історію Волині – у музеї біля гармат і танків.
12:15
Про історію Волині – у музеї біля гармат і танків.
Про історію Волині – у музеї біля гармат і танків.
Сторінки славетної історії Волині ожили під час історичної години, яку організували історики й краєзнавці нашого краю для студентів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з нагоди звільнення Луцька від німецько-фашистських загарбників. Захід відбувся 3 лютого у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, – повідомляють Волинські новини.



У стінах музею була підготовлена відповідна експозиція з фотографій та документів. Під час зустрічі волинських ліцеїстів ознайомили з нещодавно опублікованию книгою «Воєнна історія Волині. Том 1. Давня доба – кінець XVIII століття».
До студентів звернувся директор Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки Ігор Пасюк.
«Історію треба досліджувати, бо вона йде тими самими стежками, а, отже, вчить нас, як не повторювати помилок з минулого. Таких книг небагато у наших бібліотеках. Дякую за підтримку Ігорю Палиці, адже вона з’явилася заме за сприяння благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», – розповів директор музею.








Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 931 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]