Головна » 2015 » November » 11 » Оголошено конкурс Посольського фонду США збереження культурної спадщини на 2016 рік
14:37
Оголошено конкурс Посольського фонду США збереження культурної спадщини на 2016 рік
Оголошено конкурс Посольського фонду США збереження культурної спадщини на 2016 рік

Шановні колеги!

   Посольський фонд США збереження культурної спадщини оголосив конкурс на 2016 рік. ПРОПОЗИЦІЇ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 4 ГРУДНЯ 2015 РОКУ. Закликаємо вас скористатися цією можливістю і бажаємо успіху!

   Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно надіслати заявку, форми та кошторис за зразками, які знаходяться у колонці «Більше інформації» на сайті Посольства США в Україні. Заявка та додатки приймаються лише в електронному вигляді  по 4 грудня 2015 року за адресою: [email protected]

   Посольський фонд США збереження культурної спадщини (AFCP) підтримує збереження пам'яток культури та традиційних мистецьких форм.

   З 2001 року Посольський фонд США збереження культурної спадщини надав фінансову підтримку більш як 800 проектам із понад 100 країн. 

   Підтримані проекти налічують відновлення стародавніх та історичних будівель, збереження рідкісних музейних колекцій, охорону важливих археологічних розкопок та документування зникаючих традиційних ремесел і корінних мов.

   Понад $46 мільйонів доларів, які сукупно вкладено у ці проекти, демонструють повагу Сполучених Штатів до культурної спадщини інших країн. Список попередніх українських проектів, профінансованих Фондом можна побачити тут.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 836 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]