Головна » 2014 » June » 16 » Новий вид музейних послуг у Музеї історії сільського господарства Волині-скансені.
14:49
Новий вид музейних послуг у Музеї історії сільського господарства Волині-скансені.
Новий вид музейних послуг у Музеї історії сільського господарства Волині-скансені.

   Новий вид музейних послуг презентували вихованці Волинської обласної громадської організації «Школи козацького гарту» в експозиції просто неба «Козацький зимівник» Музею історії сільського господарства Волині-скансені, що в селищі Рокині Луцького району. Про це повідомив Волинським Новинам директор музею, вчитель Бойового гопака Олександр Середюк.

   Після традиційно проведеної екскурсії, скуштувавши смачні вареники чи козацький куліш в курені, відвідувачі з неприхованим азартом виходять на тренувальний майданчик для одержання навиків з козацьких видів бойових мистецтв. Тут інструктора і тренери «Школи козацького гарту» проводять майстер-класи з Бойового Гопака, стрільби з лука та навчають майстерності шаблевого бою. Навіть жінки і дівчатка не відмовляються від такої цікавої участі з козаками, щоб проявити себе справжніми нащадками поліських амазонок.

   Можливо, що саме з таких вправ у них пробуджується почуття власної гідності та національної гордості. Ми впевнені, що прийшовши додому, діти і в себе спорудять лук зі стрілами та продовжать удосконалювати козацьку майстерність в мистецтві володінню холодною зброєю. Переконаний, з них уже виростуть не тільки патріоти, а й справжні захисники Вітчизни.

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 941 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]