Головна » 2017 » March » 2 » На гостини та гостинці до музейної киці
12:18
На гостини та гостинці до музейної киці
На гостини та гостинці до музейної киці

1 березня у Художньому музеї традиційно відбулись гостини з гостинцями від музейної киці Марго, приурочені до Міжнародного дня котів. В гості до киці приходили учні школи №1 м. Луцька.

Мета заходу: представити Художній музей, як скарбницю духовних цінностей і водночас, як сучасний заклад, що сповнений життя, цікавих ідей, незабутніх подій; виховувати відчуття краси, пошану до творчості, гуманістичні почуття любові до Божого світу, людини та братів її менших.

Зустріч розпочалась із знайомства з Художнім музеєм.

В залі, де розмістилась тимчасова міні-виставка художнього фото із зображеннями музейних котів, дітей зустріла винуватиця свята – Марго.

Наші гості почули багато цікавих розповідей про музейних котів: Мурчика, Марго, Фрузю, Басю, Вуву, Мурку, Пірата ... Зустріч доповнили пізнавально-ігрові розмови, спільне декламування віршів.

Цікавинкою цьогорічної зустрічі стало створення власного котика у техніці «видиранка».

Найкращим подарунком для колективу музею і, звичайно, Марго стали щирі посмішки дітей. Марго виконала також обіцянку про солодкий почастунок. Зазвичай полохлива, у сьогоднішній святковий день вона дозволила себе навіть погладити на прощання.

Сподіваємось, подарована краплинка турботи і любові дітям перетвориться у майбутньому на їхнє гуманне і шанобливе ставлення до Божого світу.

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 759 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]