Головна » 2021 » May » 6 » Маневицький музей запрошує на Форум колекціонерів Волині
11:14
Маневицький музей запрошує на Форум колекціонерів Волині
Маневицький музей запрошує на Форум колекціонерів Волині

Шановні колекціонери Маневиччини, Волині, України,
та початкуючі колекціонери!

14-15 травня 2021 року, в смт. Маневичі, Волинської області, в конференц-залі Маневицького краєзнавчого музею, відбудеться Форум колекціонерів Волині «Флора і фауна на предметах колекціонерів», на якому планується обговорити, співпрацю шкільних учнівських лісництв з Маневицьким краєзнавчим музеєм і музеями України, та розвиток напрямів і методів колекційної роботи на предметах колекціонерів флори та фауни.

Форум організовується Маневицькою селищною радою, Волинським обласним управлінням лісового господарства, Маневицьким краєзнавчим музеєм, Волинською асоціацією колекціонерів «Паритет» разом з іншими організаціями.

Для участі в Форумі запрошуються колекціонери флори і фауни, власники різних колекцій зі своїми зразками, а також учнів та початкуючі колекціонери,

У програмі заходу – презентація власних колекцій, виставки різних видів колекцій та обмін досвідом. Для учнів шкільних лісництв буде проведено майстер клас з малювання «Посміхнених тварин», а голова Луцького клубу есперантистів Микола Волошин проведе ознайомчий екскурс в мову есперанто «Емоції тварин в малюнках», програма кожної днини вдосконалюється.

Відвідавши даний краєзнавчо-мистецький захід, ви зможете почерпнути для себе багато цікавого, а також отримаєте спеціальний сувенір від організаторів.

Запрошуємо Вас взяти участь у цьому заході!

Урочисте відкриття Форуму відбудеться 14 травня о 10-ій годині в Маневицькому краєзнавчому музеї.

Контактні особи від оргкомітету:

Заявку на презентацію власних колекцій, потрібну експозиційну площу для виставок різних видів колекцій, а також про наміри участі у форумі можна за тел.0968465967, або особисто звернутись в Маневицький краєзнавчий музей.

До зустрічі на Форумі!

ОРГКОМІТЕТ

Джерело: Маневицький краєзнавчий музей

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 335 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]