Головна » 2012 » Вересень » 18 » Луцький ресторан потрапив до списку найбільш ненудних музеїв України.
15:23
Луцький ресторан потрапив до списку найбільш ненудних музеїв України.
Луцький ресторан потрапив до списку найбільш ненудних музеїв України.
Луцький ресторан «Монастирська дорога», за версією журналу «Фокус», увійшов у сімку ненудних музеїв України. Про це йдеться на сайті видання.
Визначення 7 ненудних музеїв України відбулось у рамках спецпроекту Красива країна «120 ідей для уїк-енду в Україні». Журнал «Фокус» назвав музеї, по території яких можна не лише скромно ходити, але й торкатися історичних експонатів.
Серед ненудних музеїв два з Івано-Франківська: «Музей родинних професій» та «Музей визвольної боротьби». Один із Вінничини – Ставка Гітлера «Вервольф», також ресторан-музей міста Тернопіль – «Старий млин», Музей космонавтики із Житомира та музей у Старій фортеці Кам'янця-Подільського.
Також до списку потрапив ресторан із Луцька «Монастирська дорога». Як вважають керівники спецпроекту, експозиція закладу розповість про історію Луцька не гірше справжнього музею. Розписи на стінах, які в хронологічному порядку розповідають про розвиток міста, починаючи з XII століття, створені місцевими художниками, родиною Дишко. Вони дають унікальну можливість побачити монастирі та храми Луцька, які не дійшли до наших днів.
 
Джерело: сайт ВолиньPost, 18.09.2012
Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 946 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]