Головна » 2018 » April » 2 » «Лісовий кемпінг» в обласному музеї
11:35
«Лісовий кемпінг» в обласному музеї
«Лісовий кемпінг» в обласному музеї

27 березня у Волинському краєзнавчому музеї відпочивали луцькі школярі. В ході розважально-виховного туристичного заходу «Лісовий кемпінг» діти ознайомились з основами туризму, правилами поведінки на природі, першочерговими діями при втраті орієнтування у лісі та з тваринним світом краю.

Студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Адріана Зозуля розповіла про те як не заблукати в лісі та, що потрібно робити в першу чергу, якщо таке все ж сталось. В ході розповіді діти ознайомились з основними правилами поведінки в лісовій місцевості.

Науковий співробітник відділу давньої історії Тарас Верба ознайомив відвідувачів з основами туристичного кемпінгування, розповів про необхідний у поході інвентар. В ході бесіди діти отримати необхідні знання про те які харчі варто брати з собою у мандри, а від чого краще утриматись.

   

Наукова співробітниця відділу природи Волинського краєзнавчого музею Людмила Ланшина провела екскурсію про тваринний світ волинських лісів. В ході екскурсії відвідувачі отримали знання про те, яких тварин можна зустріти в лісі, які є безпечними для людини і які можуть нести загрозу. Також діти дізнались про проблеми зникнення певних видів тварин Волині.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 497 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]