Головна » 2018 » April » 20 » Ковельський історичний музей перебуває в аварійному стані
16:37
Ковельський історичний музей перебуває в аварійному стані
Ковельський історичний музей перебуває в аварійному стані

Історичний музей Ковеля, який розташований в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, перебуває в аварійному стані. Про це під час роботи однієї з депутатських постійних комісій повідомив заступник Ковельського міського голови Ігор Прокопів, – повідомляє «ПроКовель».

«Прибудова вже відвалюється, пішли тріщини, експозиційні площі – дуже маленькі, фондосховища майже немає», - поінформував він. А ще – висловив бачення влади міста щодо того, куди можна було б перенести музей. За його словами, він міг би цілком уміститися в приміщення старого РАЦСу, що по вулиці Степан Бандери, 18.

Нагадаємо, що даний цегляний двоповерховий будинок – пам’ятка архітектури місцевого значення, особняк - 1920 року.

Наразі споруда проходить будівельно-технічну експертизу. А тим часом у стінах мерії вирішують подальшу долю цього будинку. Тут варто відмітити, що громадські активісти пропонують там розмістити художню школу, яка потребує розширення та ремонту.

Втім, в будь-якому випадку на реконструкцію як одного об’єкту, так і другого, необхідні чималі кошти. Їх, за словами міського голови Олега Кіндера, в казні Ковеля ще немає.

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 490 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]