Головна » 2016 » December » 27 » Конференції – 2017
13:47
Конференції – 2017
Конференції – 2017

Наукові та історико-краєзнавчі конференції на Волині в 2017 році
(орієнтовний перелік)

квітень - В’ячеслав Липинський - політолог, історик, громадський діяч. Міжнародна наукова конференція (на базі істфаку СНУ ім. Лесі Українки)

травень - Актуальні проблеми етнографічного музейництва. Всеукраїнська науково-практична конференція (на базі Волинського краєзнавчого музею)

травень - Музеї в історії краю: на службі громади. Круглий стіл (на базі Волинського краєзнавчого музею)

травень - Любартівські читання (на базі Луцького державного історико-культурного заповідника)

вересень - Луцьке братство - в історії України і Білорусії (до 400-річного ювілею) (на базі Волинського краєзнавчого музею та Музею історії Луцького братства)

вересень - Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ківерцівський район та Олика в історії України та Волині. Радзівіли і Волинь (на базі істфаку СНУ ім. Лесі Українки та Ківерцівського району)

жовтень - Волинська ікона. Дослідження та реставрація. Міжнародна наукова конференція (до 350-річчя від дня народження Йова Кондзелевича) (на базі Волинського краєзнавчого музею та Музею волинської ікони)

жовтень - Хроніки Лодомерії (на базі Державного історико-культурного заповідника „Стародавній Володимир”)

жовтень - Минуле і сучасне Волині та Полісся. Камінь-Каширський район в історії України та Волині (до 70-річчя масової депортації місцевого населення в жовтні 1947 р. і 75-річчя знищення єврейського гетто у серпні 1942 р.) (на базі Камінь-Каширського районного краєзнавчого музею)

листопад - Маневицький краєзнавчий музей - осередок музейництва та краєзнавства Волинського Полісся (до 50-річчя з часу створення) (на базі Маневицького районного краєзнавчого музею)

листопад - „Музейна педагогіка. Теорія і практика”. Волинська науково-практична конференція (на базі Волинського краєзнавчого музею)

Увага! Можливі зміни та доповнення. Слідкуйте на сайті “Музейний простір Волині. Конференції

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 968 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]