Головна » 2014 » Травень » 8 » Книжкова виставка „У вихорі війни” у Ківерцівському музеї.
18:22
Книжкова виставка „У вихорі війни” у Ківерцівському музеї.
Книжкова виставка „У вихорі війни” у Ківерцівському музеї.

   Щороку, 9 травня, ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною дісталася людству ця перемога. Чи не найбільше втрат зазнала Україна. Не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашизмом. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але ж хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Невблаганний час жорстоко проріджує їхні лави - ветеранів війни меншає серед нас.

   До свята Дня Перемоги, 8 травня 2014 року у Ківерцівському краєзнавчому музеї відбулося відкриття відділу Другої Світової війни. Центральна районна бібліотека долучилася до цієї події, розгорнувши книжкову виставку «У вихорі війни». Присутні мали змогу ознайомитися з літературою про найважливіші військові операції на шляху до Перемоги: збірники документів, архівні матеріали, листи, доповіді, статті, дослідження, художньо-документальні твори, спогади ветеранів про героїчні будні Великої Вітчизняної війни, стійкість і мужність радянських воїнів, народних месників, які ціною власного життя наблизили великий День Перемоги.

   Нехай же і в ці світлі травневі дні Перемога далекого 1945-го нагадає кожному: ми були, є й повинні бути єдиним народом, котрий усі негаразди, труднощі, атаки ворогів-неодмінно переможе!

Джерело: Ківерцівський районний інформаційний портал

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 763 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]