Головна » 2017 » October » 21 » Картини відомої художниці виставили у Володимир-Волинському музеї
12:58
Картини відомої художниці виставили у Володимир-Волинському музеї
Картини відомої художниці виставили у Володимир-Волинському музеї

Виставку художниці Валентини Михальської відкрили у Володимир-Волинському історичному музеї 19-го жовтня. На жаль, на свою персональну виставку сама художниця не змогла завітати. Про це повідомляє Інтернет-видання "БУГ".

Мисткиця з 10-річного віку прикута до інвалідного візка. Жінка має неабиякий талант бачити навколишній світ по-особливому і зображати його у своїх картинах. Роботи художниці випромінють добро, світло, вони сповнені гармонією.

Валентину Михальську – уродженку села Хворостів Любомльського району Волинської області знають в усьому світі. У її творчому доробку – близько тисячі робіт, які експонувалися на десятках виставок в Україні, так і за її межами. Мисткиня – перший лауреат обласної мистецької премії імені Й.Кондзелевича (1994 р.), нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

На виставці були представлені пейзажі Валентини Михальської, виконані аквареллю. Презентували і роботи у техніках: графіка, гуаш, монотипія. Усі роботи виконання дуже старанно. На них витрачено багато натхненних годин.

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 629 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]