Головна » 2017 » March » 17 » Юні помічники музею
12:49
Юні помічники музею
Юні помічники музею

У Ківерцівському краєзнавчому музеї йдуть підготовчі роботи по формуванню експозицій, які вшановують пам’ять про Героїв Небесної сотні та воїнів АТО. Унікальні пам’ятки зібрані в музеї військовими, волонтерами, а також в результаті спілкування працівників музею з учасниками подій, родичами та побратимами загиблих. Формування цієї експозиції – це один із головних пріоритетів в роботі закладу.

Кожен експонат має свою історію: героїчну, трагічну і розповідає про долі людей, що проявили мужність та героїзм.

Нещодавно ми звернулися до адміністрації Ківерцівської експериментальної школи з проханням виготовити маскувальну сітку для майбутньої експозиції. Матеріал – основу отримали від волонтера Сергія Гетманчука, а далі роботи тривали у кабінеті трудового навчання школи (вчитель Ірина Струсь).

Десятки маленьких рученят учнів 5-11 класів кожного уроку тягнулись, аби додати і свою стрічечку до багатьох інших. Так урок трудового навчання став хорошим внеском у спільну справу, адже на сітку пішло більше 1000 стрічечок.

Працівники краєзнавчого музею вдячні адміністрації школи,учнівському та педагогічному колективу Ківерцівської експериментальної школи за надану допомогу.

Галина Слатітіна,
науковий співробітник Ківерцівського краєзнавчого музею

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 691 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]