Головна » 2017 » October » 3 » Дотація музею в Рокинях може бути виділена на черговій сесії обласної ради
16:11
Дотація музею в Рокинях може бути виділена на черговій сесії обласної ради
Дотація музею в Рокинях може бути виділена на черговій сесії обласної ради

Обласна державна адміністрація розглянула запит депутата обласної ради Віталія Заремби щодо підтримки Музею історії сільського господарства Волині-скансен”, в якому йдеться про відновлення фінансової підтримки у сумі 823,4 тис.грн та виділення з обласного бюджету коштів для розвитку закладу в сумі 5954,0 тис.грн.

„Фінансова підтримка Музею історії сільського господарства Волині скансену надається в межах обсягу фінансування, передбаченого заходами Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016 - 2020 роки, який Програмою на 2017 рік визначений у сумі 520,0 тис. гривень.

Відповідно до рішення обласної ради від 02 лютого 2017 року № 10/34 „Про обласний бюджет на 2017 рік” (з урахуванням рішення постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обласної ради від 31 січня 2017 року №13/14) в показниках обласного бюджету враховано 150,0 тис.грн. для надання фінансової підтримки цьому музею.

Питання щодо виділення з обласного бюджету додаткових коштів для надання фінансової підтримки Музею історії сільського господарства Волині-скансен” буде внесено на розгляд чергової сесії обласної ради.

Щодо виділення з обласного бюджету коштів для розвитку музею, то питання може розглядатися у порядку дії статті 78 Бюджетного кодексу України та відповідно до Порядку відбору інвестиційних програм і проектів, реалізація яких здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку), затвердженого рішенням обласної ради від 19 травня 2016 року № 5/192”, – йдеться у відповіді на депутатський запит за підписом заступника голови ОДА Світлани Мишковець.

Джерело: Волинська обласна рада

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 622 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]