Головна » 2017 » October » 1 » До 50-річчя Маневицького краєзнавчого музею
14:29
До 50-річчя Маневицького краєзнавчого музею
До 50-річчя Маневицького краєзнавчого музею

Шановні колеги!

Маневицький краєзнавчий музей з нагоди 50-річчя створення запрошує Вас взяти участь 3-4 листопада 2017 року в урочистостях, а також у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Маневицький краєзнавчий музей – осередок історії та культури».

Робота конференції буде проходити на пленарних та секційних засіданнях. Для музейних працівників темою секції буде «Впровадження сучасних музейних технологій та поширення досвіду роботи міжнародного проекту «Земля моя – земля моїх батьків», за участю Джойла С’юзела родом з Маневич, жителя Денвера, Колорадо, США. Проект був презентований і отримав почесне перше місце на 4-у Всеукраїнському музейному фестивалі в м. Дніпро.

Також 3 листопада о 14 год. відбудеться зустріч з Алті Родал, Співдиректором приватно заснованої багатонаціональної організації «Українсько-Єврейська Зустріч» ( УЄЗ), штаб квартира якої знаходиться у Канаді. Зараз УЄЗ розробляє виставку музейного рівня для експонування в Королівському музеї Онтаріо в Торонто, а також започатковує доставку до музеїв України експозицій про українсько-єврейську історію.

Американська делегація підготувала для вручення музеям Волині та України, видрукувані видання та віддруковані банери виставки, які безкоштовно будуть передані для експозиційної роботи в музеях України.

В ході проведення масових заходів відбудеться урочиста академія «50 славних літ», презентація тематичної екскурсії «Ніч у музеї - Човен Волинського Полісся», презентація етно-екскурсії по залах Маневицького краєзнавчого музею «Від витоків до сьогодення», презентація виставки з фондів Маневицького краєзнавчого музею «Півстоліття - в центрі життя району» та низки матеріалів підготовлених до публікації, вшанування полеглих воїнів та ознайомлення із пам’ятками культурної спадщини Волинського Полісся.

Також 3-4 листопада ви зможете прийняти участь в секціях «Маневицький човен-моноксил – пам’ятка європейського значення», та з «Історії села Городок Маневицького району і населених пунктів Маневиччини».

Директор Маневицького краєзнавчого музею П.М.Хомич

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 609 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]