Головна » 2016 » August » 23 » День незалежності України у Волинському краєзнавчому музеї
23:50
День незалежності України у Волинському краєзнавчому музеї
День незалежності України у Волинському краєзнавчому музеї

Обласний краєзнавчий музей

запрошує 24 серпня з 10.00 до 15.00 год. на

День відкритих дверей

з нагоди 25-ої річниці Незалежності України

Експозиція обласного краєзнавчого музеї розповідає про боротьбу за незалежність України та політичне життя, економічний і культурний розвиток Волині у часи незалежної України з 1991 по 2016 рік.

У приміщенні Волинського краєзнавчого музею також експонується багато цікавих виставок. Зокрема, до 25-ої річниці Незалежності України тут розгорнуто фотодокументальну виставку «Волинь у незалежній Україні. На її світлинах і документах показано географічне розташування, символіка краю, представлено різні сфери життя Волині: медицина, освіта, спортивні здобутки та культурно-мистецькі акції та сьогодення краю. Значне місце на виставці займає пошанування волинських Героїв, що загинули на Майдані та під час проведення АТО.

Окрім цієї виставки у музеї представлено ряд експозицій, присвячених Дню Незалежності: «Конституція України – основний Закон демократичної країни», «Волинські дисиденти – предтечі незалежності України», «Прапор України – символ незалежності, символ боротьби».

Також у Волинському краєзнавчому музеї експонуються виставки, що висвітлюють боротьбу українських героїв за незалежність в різні роки: «Українська армія – захисник свого народу» та «Герої не вмирають. Революція Гідності».

 

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 880 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]